Vores typehus, som ikke er så typisk endda

Jeg har altid været fortaler for, at man skal gøre ligesom alle andre. Det ligger nok i min opvækst, men det har stadig forplantet sig i mange af de beslutninger og holdninger, som jeg har levet mit liv på. Således har dette også gjort sig gældende, da jeg, sammen med min bedre halvdel skulle forsøge at finde vores drømmehus, som vi selv ville være med til at bestemme udseendet af.

 

For vi havde endelig fået købt drømmegrunden, som vi kunne se os selv blive gamle på. Men vi manglede drømmehuset, som vi først nu skulle til at overveje, hvordan skulle se ud. Og netop her skal der tages nogle vigtige valg. For vi ville gerne have et hus, som var vores, men som stadig var moderne og tidløst, men stadig også unikt. Det var en svær balance, men jeg kan sige – uden tvivl i min stemme – at vi fandt den helt rette løsning.