Skab en helt unik boligindretning med tapeter fra Tapeteksperten

Er du også blevet træt af de hvide vægge, der præger så mange danske hjem? Ønsker du at give din boligindretning et mere originalt og spændende look? Så har du muligheden for det med de unikke og meget flotte tapeter fra Tapeteksperten. Tapeterne er ideelle til at skabe små tableauer eller oaser, der supplerer eller med et dekorativt tvist bryder med den øvrige boligindretning. Desuden kan tapeterne bringe verden ind i dit hjem, åbne op til nye horisonter og perspektiver i rumoplevelsen. Når jeg går på opdagelse på Tapetekspertens hjemmeside, fortaber jeg mig i tanken om de mange muligheder, som det store og lækre tapetudvalg byder på. Hvad skal jeg vælge?

Rå New Yorker-stil, engelsk landstil eller blomstrende sødme?

Skal jeg gå efter den rå New Yorker-stil og vælge rustikke Brick and Stone Wall-tapeter, det slidte betonlook eller Skyline-tapeter? Det rå look er moderne, fungerer godt med kippen i min taglejlighed, de blottede bjælker og mine møbler. Jeg kunne imidlertid også gå en helt anden vej. Jeg kunne tapetsere væggen bag min rødbrune lædersofa med gammeldags verdenskort i støvede farver. Jeg kunne skabe en stemning af et engelsk velhaverbibliotek fra starten af det 20. århundrede? Eller måske skulle jeg bare lade de feminine aspekter folde sig helt ud og dække væggene med overdådige blomstertapeter, der leder tanken hen på vægmalerier på alskens slotte? Mulighederne er mange, og hver enkel stil frister med netop sine fordele. Heldigvis behøver løsningen ikke at være permanent. Det er relativt nemt at ændre boligens look med tapeter – både hvad pris og opsætning angår. Det er hverken dyrt eller svært at tapetsere med nutidens let opsættelige tapeter. I første omgang vil jeg vælge den rå New Yorker-stil, og måske vil jeg supplere stilen med et par tapetbaner af en Golden Buddha i mit læsehjørne eller et designerportræt med kant. Jeg er også fristet til at lege med rumperspektivet med tapeter af Route 66, rulletrapper eller en landingsbane, men det må blive næste gang indretningsiveren griber mig. Hos Tapeteksperten er der inspiration og idéer til mange flere ændringer af min bolig fremover, og det ser jeg frem til.

Tapeteksperten baner vejen 

Tapeteksperten har et kæmpestort udvalg af tapeter i god kvalitet og til meget rimelige priser. Desuden er tapeterne oftest lavet i non-wowen materiale og er derfor meget nemme at sætte op. Tapeter er kort sagt den nemme, billige og meget dekorative genvej til en fornyelse og forbedring af boligindretningen.