Sikkerhed kan opnås med kameraer

Sikkerhed kan opnås med kameraer

Jeg var ikke i tvivl om, at kameraer var den sidste del, der ville kunne sikre min virksomhed. Der var styr på døre, vinduer og låse, men for mig er det bare ikke helt nok. Der skal noget mere til end det. Med nogle velplacerede kameraer, så ville den sidste detalje være på plads, så ingen kunne føle sig sikre, hvis de kom på besøg efter lukketid.

Det er billigst at gøre det selv

Som med så meget andet, så er der rigtig meget at spare ved at gøre det selv. Da jeg dog ikke kan bygge kameraerne selv, så klarede jeg det ved at sætte det hele op selv. Der er så meget at spare, hvis du vælger denne løsning, og så er det meget nemt. Det er de to bedste grunde til at klare det hele selv.

Jeg fandt et firma, der har specialiseret sig i lige denne løsning. Der kan du få alt indenfor overvågning til gode penge. Oveni hatten får du rigtig god kundeservice, for ikke kun får du det, du skal bruge, du får hjælpen til at få det rette antal kameraer og hjælp til deres placering.

Den service er det hele værd

Med en service som det, så er jeg blevet så meget klogere på overvågning, ja nærmest ekspert. Det har i hvert fald gjort, at jeg har kameraer og dermed overvågning, der dækker det hele, og det med færre kameraer, end jeg troede, jeg skulle bruge.

Se det er service ikke at sælge kunden for meget, men kun lige det, der er behov for. For sådan nogen som de fleste af os, der ikke kender til dette område, så kunne de sagtens snyde dig, men tværtimod, så går det den anden vej.

Kvaliteten er også helt i top, så det er jeg også så glad for.