Sæt kulør på stuen

Sæt kulør på stuen

Rigtig mange danskere oplever, at deres hjem ikke passer sammen med den stil, som de ønsker, der skal herske i hjemmet. Ofte må de faktisk erkende, at deres hjem er blevet kedeligt og gråt igennem årenes løb. Dog er det langt fra de fleste, der har penge, tid eller mulighed for at opgradere et helt hus, og derfor må man prioritere og vælge en ting af gangen. I denne artikel vil der blive lagt vægt på, hvordan man kan opgradere sin stue og sætte lidt mere kulør på den, så den igen kan opfylde de krav, som man har for sin indretning.

De små detaljer

Stuen er et af de mest centrale rum i hjemmet, og det er af den grund et af de første rum, som du bør lægge fokus på, hvis du vil opgradere dit hjem til at matche den indretning, som du ønsker.

Først og fremmest bør du tage et kig på de ting, som du har i rummet. Er det hele sort og hvidt eller andre neutrale farver, er det vidst på tide, at du får skiftet nogle ting ud. Hvis du ikke ønsker, at stuen skal ende med at blive for spraglet, skal du kun udskiftet og tilføje et par enkle ting med kulør. Mange gang er det faktisk meget lidt, der skal til, før det ligner, at der er sket en stor forandring.

Hvis du er lidt mere modig, og virkelig gerne vil have noget farve i rummet, skal du ikke holde dit tilbage. Dog skal du altid sørge for at farvekombinere, da det ellers kan komme til at se noget rodet og ustruktureret ud.

Tag et kig på væggene

Noget helt andet du kan gøre for at give din stue noget kulør og et helt andet udtryk, er at tage et kig på dine vægge i stuen. Er de tomme? Er de udelukkende hvide? Så er det måske her, at du skal lægge din energi. Der er flere ting du kan gøre ved væggene. For det første kan du tilføje nogle billeder. For noget andet kan du vælge at sætte tapet op. Tapet kan virkelig gøre noget godt for rummet og på http://dk-tapeter.dk/ kan du finde masser af inspiration til hvordan, og hvilket tapet der passer sammen med din indretning. Der er onlinebutikken Tapeteksperten, der står bag denne blog, og de ved derfor, hvad de snakker om. Du er altså ikke trygge hænder, når du skal finde inspiration til at sætte kulør på væggene med tapet.