Sådan bliver du klar til campingferien

Sådan bliver du klar til campingferien

Mange danskere vælger at bruge ferien på en campingplads, og dette er med god grund. Campingferier er nemlig ideelle for børnefamilier eller ægtepar, som ønsker at tilbringe en masse kvalitetstid sammen. Man tilbringer tid med hinanden i bilen under transporten til og fra campingpladsen, hvor der er rig mulighed for at tale sammen. Derudover bor man side om side i campingvognen, hvor man er tæt med hinanden. Underholdningen forekommer ofte i form af sjove brætspil, hvor konkurrenceevnerne sættes på prøve, og maden nydes i hinandens samvær ved campingbordet. I denne artikel giver vi et par råd til, hvordan du bliver klar til campingferien.

 

Sørg for at medbringe godt udstyr

Selvom campingferier ikke byder på luksuriøse forhold, kan du nemt forbedre dine forhold. Dette kan du gøre ved at medbringe godt udstyr, som vil forsøde feriedagene. Dette kan være ved at medbringe et fortelt. Et fortelt sikrer jer, at I har et sted, hvor I kan opholde jer uden gener. Dette gælder eksempelvis ved regn, høj sol og de kølige morgener samt aftener. Forteltet bør være solidt, således det kan tåle vind og vejr. Hvis I er mange, som er afsted på ferien, vil et stort fortelt være væsentligt. På denne måde vil I have god plads til at være i forteltet alle sammen. Der findes et hav af fortelte, som alle har specielle muligheder, og det gælder blot om at vælge et fortelt, som passer dig og din familie bedst. Til forteltet bør I medbringe et bord samt dertilhørende stole, sådan at I kan sidde behageligt og komfortabelt.

 

Grundig gennemgang og rengøring

Uanset om det er en nyere eller ældre campingvogn, bør du lave en grundig gennemgang af den inden afrejse. I gennemgangen skal du tjekke, at du har alle de ting, som du skal bruge på ferien. Dette gælder for eksempel service til køkkenet, toiletartikler mm. Derudover bør du teste, at alt fungerer optimalt i campingvognen. Her skal du tjekke strømforsyningen samt adgangen til vand. Slutteligt vil en ordentlig rengøring gøre campingturen mere behagelig. Hvis du giver campingvognen en ordentlig hovedrengøring, vil vognen nemlig føles frisk samt være behagelig at opholde sig i. En hovedrengøring inden afrejse vil ligeledes betyde, at du vil have mere tid til at være sammen med familien på turen, da du ikke skal bruge tid og kræfter på det på campingpladsen. På denne måde skal du blot bruge tid på lettere rengøring af køkken og bad.