Pausete skal der til

Pausete skal der til

Jeg er en rigtig kaffesøster, men min datter, som spiller fodbold, er til te, og hun har spurgt, om jeg ikke kunne stå for den te, som de drikker i pausen. Der skal være lidt frugtsmag og sukker i, for det giver energi til anden halvleg, og det er ofte der, man vinder fodboldkampe, hvis der er energi nok i kroppen til at løbe mere end modstanderne.

Specialforretninger er bedst

Vi har altid købt vores kaffe i specialforretninger, for jeg er en værre kræsenpind og lidt en snob, når det gælder min kaffe, og det er noget, som så også gælder den te, jeg nu har æren at stå for. Men heldigvis så havde jeg navnet på en rigtig god forhandler, hvor min søster har handlet al sin te i de senere år.

Jeg vidste, holdet havde deres første kamp i efteråret allerede i weekenden, så det hastede med at få te hjem, men de plejer at levere hurtigt, har jeg hørt, så jeg bestilte med det samme. Til al held fik jeg ret, de leverede allerede på et par arbejdsdage, så jeg havde til de fleste af kampene i efteråret, og så var der jo god tid til at bestille en ny portion.

Jeg havde valgt en standardte, og så kunne vi altid finde en, som måske var bedre, men denne her var til en meget favorabel pris og i en udsøgt kvalitet.

Et godt sted at handle

Deres kundeservice har været meget behjælpelig med at finde en te, som er mild nok i smagen til, at piger i alderen 13-15 også ville kunne lide den og drikke den i pausen i deres fodboldkamp.

De har som altid været klar med det bedste, som jeg kan finde på markedet til en god pris, og jeg kan kun anbefale dem, hvis du vil have kvalitetste eller remedier til at brygge en rigtig god kop te.

Posted in the