Lækkert nyt hus

Hvis du selv ønsker at bygge hus, men ikke selv er hverken entreprenør, murer, tømrer, blikkenslager, VVS’er eller en af de andre typer håndværkere, som skal til for at få sådan et hus til at hænge ordentligt sammen – så er det godt, at der findes et marked for selvbygger huse i Danmark, som er underlagt strenge krav til kvalitet og sikkerheds standarder.

Vi ville ud i naturen og havde samtidig længe ønsket os en have, som ungerne kunne lege i, og hvor vi på sigt kunne dyrke krydderurter og grøntsager. Derfor var et Gårdhave typehus perfekt for os – der er rigeligt plads til både børneværelser, køkken/alrum, bryggers, pulterkammer, arbejdsværelse og tilmed et rummeligt gæsteværelse, til når vi får svigermekanikken på besøg.

Vores nye hus er ganske enkelt vores drømmehus – vi har selv bestemt, hvordan det skulle indrettes, og alt er helt efter vores egne hoveder. Fra yderst til inderst er huset udført i kvalitetsmaterialer, og ud over det, at det er slidstærkt og utroligt prisbilligt, er det også rigtig kønt at se på. Ingen, der kommer på besøg, kan gætte, at her er tale om et typehus – mine gæster antager altid, at alt er arkitekttegnet fra bunden, og de behøver jo ikke tro andet!