Låst ude af lejligheden og ventede gæster

Jeg stod, og var midt i forberedelserne til en større herremiddag i min lejlighed en fredag aften, da jeg var så uheldig at låse mig selv ude. Min dør til lejligheden låser når den smækkes, og jeg var simpelthen så uheldig at låse mig ude, da jeg skulle et hurtigt smut ned til kiosken. Her stod jeg så, låst ude af min egen lejlighed, med tændt komfur og ventede 10 gæster, som alle ville komme inden for en time.

Jeg var mildest talt presset, og skulle ind i den lejlighed, og det kunne kun gå for langsomt. Det var desværre langt fra første gang, at jeg havde låst mig ude af min lejlighed, men denne gang, med et tændt komfur og mad sat over, skulle jeg finde en løsning hurtigt.

Mad i ovnen

Jeg havde tidligere fået anbefalet Danlåse af en kammerat, som selv havde benyttet sig af dem. Han havde låst sig ude en sen weekendsaften sammen med sin kæreste, og de havde prøvet lidt forskellige låseservices, og havde haft den bedste oplevelse med Danlåse.

Den ofte vigtigste faktor når man skal have fat i en låsesmed er tid, og i deres tilfælde havde en mand fra Danlåse været på deres adresse blot 20 min. efter deres opkald.

Jeg ringede derfor efter Danlåse, eftersom at tiden var en vigtig faktor her. Jeg forklarede situationen, at jeg havde et tændt komfur, og med mad i ovnen.

Manden jeg snakkede med, lovede at de ville komme hurtigst muligt, og allerede efter 20 min. stod der en på min adresse!

Hurtig responstid reddede maden

Næste skridt nu, var så at komme ind i lejligheden uden at ødelægge låsen, så jeg ikke skulle til at købe en helt ny lås, hvilket kan være dyrt.

Manden benyttede sig af en låsepistol, og fik efter kort tid åbnet døren uden at ødelægge noget som helst. Jeg fik styr på mit komfur, og reddet maden.

Jeg fik en kort snak med manden fra Danlåse, og han virkede yderst professionel.

Jeg slap med 795 kroner som er deres aften, nat og weekends takst. I dagtimerne kan det klares for kun 495 kroner.

 

Den hurtige responstid, lave pris og professionelle service, gør at jeg vil bruge Danlåse næste gang jeg låser mig ude.

De yder desuden oplukninger til erhverv og bil-oplukninger, og hvis man skulle være så uheldig, at låsen bliver nødt til at blive boret op, har de mulighed for at montere en ny lås for dig. Se deres hjemmeside her: https://danlaase.dk/