Klassisk og evigt smukt

Klassisk og evigt smukt

Der er noget helt særligt over Daniel Wellingtons ure. Jeg er helt forgabt i dem, og jeg er ikke i tvivl om, at jeg skal have et selv. Rosaguld er den farve, jeg vil have. Både urkassen og lænken. Det er nemlig samtidig så klassisk smukt, at det kan bruges til alt, og det er småt, så jeg kan bruge det hele tiden. Den slags ure går heller ikke af mode på noget tidspunkt, så for mig er det en langvarig investering.

Min egen tilpasning

Bliver jeg træt af lænken, så kan jeg skifte den selv. Det er så smart, og en i læder kunne være rar at have ved siden af. Det vil jeg gerne have på sigt, men først og fremmest har jeg bestilt uret på https://www.fangels.dk/maerker/daniel-wellington.html til en rigtig god pris. Det er nemt, og det bliver leveret hurtigt. Det kan endda byttes rigtig mange steder, hvis jeg nu mod forventning ombestemmer mig og hellere vil have en anden farve eller model. Det tror jeg dog ikke, for igen er rosaguld en farve, der virkelig tiltaler mig, og som jeg synes er meget, meget smuk og feminin.

Jeg glæder mig, til det kommer

Jeg vil nemlig rigtig gerne have det på her i weekenden, men det bliver ikke et problem, for det kommer allerede i morgen. Det er god service, når man samtidig kigger på deres priser, ikke kun på urene, men også på de andre fine og smukke ting, de har på deres side. Der kan jeg finde meget til mig selv og til gaver til venner og familie også. Det gør ikke så meget, hvis jeg ikke er ude i god tid med de leveringstider. Det sværeste bliver at vælge i det store udvalg, de har, men det finder jeg nok også en løsning på.