Jeg er til serier

Jeg er til serier

Det kan som sådan godt være gode serier i fjernsynet eller som streaming, eller film, hvor der laves en eller flere fortsættelser, men de bedste serier er bogserier. Der er et persongalleri, du har mulighed for at følge. Det er både hovedpersonerne, men også de mange bipersoner, der dukker op på forskellig vis. Der er også de personer, der lige er med i denne ene historie. Afdøde, vidner, mistænkte, familiemedlemmer. Alle med hver deres betydning og med hver deres personlighed. Sammen giver de en historie, der er værd at læse, og de skaber en serie, der er værd at følge med i.

Jeg er klar på udgivelsesdagen

Når der udkommer en bog i en af de mange serier, jeg læser, så er jeg altid klar på udgivelsesdagen. Jeg planlægger min læsning efter det, så jeg er klar til at begynde med det samme. Det er ikke det samme, hvis jeg ikke er færdig med en anden bog på det tidspunkt. Det er en regel, jeg har sat op for mig selv, og det fungerer rigtig godt for mig. Belønningen er jo en ny historie, en fortsættelse på en god serie.

Hent din bog online

I disse moderne tider er der ingen grund til at svinge forbi en boghandel for at få den nye bog, du gerne vil have. Gør som jeg og anskaf dig en kindle og hent dine bøger ned på den, når det passer dig. Det er nemt, du kan gøre det, når du har lyst, og dine bøger bliver aldrig væk på hylderne derhjemme.

De ligger alle lige der, hvor de er nemme at finde, og så er en kindle desuden helt fantastisk at læse på. Den ligger godt i hånden, og jeg kan ikke længere undvære den. Alle mine serier har jeg der, og der er helt styr på dem alle sammen.