Inspiration til indretning

 

At indrette den helt rette bolig er ikke nogen nem sag. At balancere stil og personlighed, samtidig med, at tager højde for komfort og det praktiske er lidt af en disciplin, men til gengæld kan det også tilføje hjemmet noget helt særligt, når det lykkes. Går du og mangler lidt inspiration til hvordan du indretter din bolig, så har jeg her samlet et par tips og ideer til dig.

 

Tapet

Tapet er for alvor blevet en trend inden for indretning igen, og det er der ikke noget at sige til. Med tapet er der nemlig uendelige muligheder for at give hjemme karakter, sjæl, en bestemt stemning eller noget andet. Du kan både bruge det på børneværelset til at gøre det lidt ekstra fantasifuldt, i soveværelset til at gøre det lidt hyggeligere og i stuen til at gøre den lidt mere stilet. Personligt har jeg især forelsket mig i stribet tapet, hvilket jeg har hængende i et alrum, hvor det balancerer rigtigt godt med den øvrige indretning, men du kan også få mønstret tapet, tapet der imiterer et bestemt materiale eller selvfølgelig et motiv fra en flot rejsedestination. Du kan få mere inspiration til tapet ved at besøge http://dk-tapeter.dk/.

 

Livs med planter

En af de sikre måder at live lidt op i indretningen er med planter. Grønne planter gør både rummet naturligt, fordi det direkte refererer til naturen, men også fordi den grønne farve står godt sammen med sort, hvid og træ. Mange har sukkulenter til at stå i vindueskarmen, fordi de stort set passer sig selv, men vil du gerne gøre lidt mere ud af det, kan du også finde de flotteste, store stueplanter. Mange er også begyndt at hænge planter op i kroge og lade dem hænge. Dette er en nem måde at give indretningen en tak op.

 

Bogreol

En anden måde at give indretningen mere stil og samtidig give den et personligt præg er med en bogreol. Mange har rigtig mange bøger til at ligge, hvilket fylder uden at gaven ret meget. I stedet for dette kan man bruge bøgerne som pynt ved at stille en bogreol i stuen eller spisestuen. Bogreoler er blevet populære de senere år, og det både pynter og udnytter plads bedre. I bogreolen kan man både stille bøger og pynt, så man også kan gøre den lidt personlig, og den ikke bliver alt for ”biblioteksagtig”. Man kan også have en bogreol i miniformat, og den behøver ikke nødvendigvis at fylde en hel væg for at pynte.