Hvordan gør de det

Hvordan gør de det

Da min kone kom og sagde ordene til mig: “Vi skal have maden udefra til din fødselsdag”, fik jeg et chok. Jeg har aldrig fået catering, som har været værd at spise. Så jeg gik nærmest i baglås og overlod det til min kone at finde dem, som skulle levere maden. Som altid havde hun en plan, og så måtte jeg sidde der på dagen og vente i spænding over, hvad det var, vi skulle spise, og i hvilken kvalitet det ville være.

Men det var så lækkert

Alle de negative tanker, jeg havde om, hvor dårlig maden ville være, kom dog ikke til at holde stik, for den mad, som min kone havde bestilt, var så lækker og frisk, som havde hun hyret kokke til at lave det i vores eget køkken. Vi fik en stor buffet, alt var i en fantastisk kvalitet, og det kom til tiden og var rygende varmt, og alene duften var nok til, at huset duftede som en rigtig god restaurant.

Jeg snakkede med flere af gæsterne, som var lige så begejstrede som jeg, og det var ikke kun en enkelt ret i den store buffet, nej det var alt fra kødet, marinaden og tilbehøret fra det friske brød til det grønne, som var knasende frisk og smagte, så fuglene synger. Som prikken over i’et blev det hele leveret og præsenteret flot af firmaets repræsentanter, som også svarede beredvilligt på spørgsmål om allergier.

Kan kun anbefales

Der var flere blandt gæsterne, som tog de visitkort, som firmaet havde lagt ved buffeten, og det er noget, som glæder mig meget, for så ved jeg, at der til deres sammenkomster også vil være catering København i en kvalitet, som jeg aldrig før har oplevet det. Men jeg ser frem til at nyde det, som køkkenet kan frembringe, og jeg ved godt, hvem jeg i fremtiden vil anbefale, når der skal bestilles mad udefra til større og mindre arrangementer.