Frugt og god vilje

Frugt og god vilje

Vi har altid prøvet at holde en firmaprofil, som har været sund. Vi har en løbeklub, mulighed for at træne i kælderen, og der er gode muligheder for at komme ud i naturen på hiking eller andet i de områder, hvor vi har sommerhuse.

Gør det endnu mere sundt

Vi har en gang om måneden et møde med vores medarbejdere, og der kom et forslag om, at vi kunne få en frugtordning, altså firmafrugt som en ekstra bonus til at holde en sund firmaprofil.

Jeg gik i gang med at undersøge det, og til min store overraskelse så var der faktisk mange firmaer, som leverede netop firmafrugt, og priserne var meget forskellige. Jeg undersøgte dem, som havde bedst feedback, og jeg tog en god snak med deres kundeservice. Efter jeg havde snakket med dem, som kom til at levere firmafrugt til os, var jeg ikke i tvivl. For der var virkelig en professionel rådgivning, og de havde også det største udvalg.

Jeg placerede en ordre, og siden har de hver uge leveret frisk og tørret frugt til os. Leveringerne foregår hver gang så præcist, at man kan stille urene efter dem, og kvaliteten har hver eneste gang været helt i top.

Luksus i hverdagen

Prisen for alt det, der bliver leveret, er forbavsende lav, og der er ingen sammenhæng mellem pris og kvalitet, hvilket vi er glade for, for så skulle vi have betalt meget mere.

Vores medarbejdere er meget glade for ordningen, der har resulteret i større aktivitet om eftermiddagen, og der er flere, som siger, at de har det bedre med, at der er lidt frugt til at holde energien oppe, inden de skal haste hjem og sørge for familien. Det er vi nu spændte på, om vi kan se på vores tider til DHL-stafetten og ikke mindst på bundlinjen, når vi skal gøre kvartalsregnskabet op om en måneds tid.