Festina ure – direkte fra Barcelona

Festina ure - direkte fra Barcelona

Festina ure er fantastisk smarte modeure. De har alt det, et godt ur skal have, uden at koste alt for mange penge. Hvis man er til et ur, der er robust, prangende og eksklusivt, samt holder en perfekt tid, og som man kan bære overalt uden at være bekymret for det, og som ikke koster en formue, så er Festina gode ure.

Det indvendige klokkeværk er japansk og fungerer som en arbejdshest, derfor ved man, at der er tale om rigtig god kvalitet. De materialer, festina ur er lavet med, er robuste og ret fine med gode efterbehandlinger og detaljer. Designet er generelt behageligt for øjet. Og deres pris er i overensstemmelse med ​​deres konkurrenter.

Festina er latin for ‘Skynd dig langsomt’. Den schweiziske oprindelse af mærket var i 1902, men mærket eksploderede, da produktionen blev flyttet til Barcelona i 1984. Urene er tilgængelige med både kvarts og mekaniske bevægelser leveret af Citizen.

Festina er et mærke, man kan stole på. Firmaet er hovedsagelig koncentreret i Spanien. Festina ure er lavet i et innovativt design. Det er ikke alle mennesker, der kender til Festina, medmindre de har været på ferie i Spanien. Vi ser en stigning i mængden af Festina, da de øger deres markedsandel. Reparationer, der kommer igennem, viser, at de bekymrer sig om kunde- og brandstøtte.

Køber man sit nye Festina ur hos Fangels.dk, kommer det i sin flotte originale emballage og naturligvis med to års garanti, som man har ret til under dansk lovgivning. Et Festina ur udstedes altid med en udfyldt garanti, og man kan altid tjekke på Festinas hjemmeside, om den butik, hvor man har købt uret, er en autoriseret forhandler.

Hvis du vil have et godt kvalitetsur i en smart stil til både ham eller hende, så kan et Festina ur varmt anbefales.