Få hjælp, når flyet er forsinket

Få hjælp, når flyet er forsinket

Det er en frustration og irritation af de helt store, når du står i lufthavnen, og dit fly så er forsinket. Vi stod med to overgearede børn, der ikke kunne vente med at komme ned til varmen, til poolen og til det store legeland, og det var rigtig svært at forklare dem, at der ville gå noget tid, inden vi kom af sted.

Så var gode råd dyre

Vi gjorde, hvad vi kunne, for at underholde dem i lufthavnen, men det er ikke nemt med to størrelser, der har krudt bagi. Da min kone gik endnu en tur rundt med dem, undersøgte jeg lidt om, hvad man kan gøre, når ens fly er forsinket, og man derfor er strandet i en lufthavn. Det vist sig, at der er gode muligheder for at få en kompensation, men hvordan man lige søger om den slags, det vidste jeg ikke, og det var ikke lige det, jeg havde lyst til at sætte mig ind i lige der.

Heldigvis er der firmaer, der har specialiseret sig i at søge om den kompensation på dine vegne, mod at de så får en andel af kompensationen for deres arbejde. Det var noget, jeg kunne forholde mig til lige der, så jeg besluttede mig for, at det var den løsning, jeg ville bruge.

Jeg fandt et firma med et godt ry

Selvom det ikke kostede noget, så foretrak jeg stadig et firma, der havde et godt ry. Jeg ville jo gerne have den kompensation, nu det var en mulighed. Valget faldt derfor helt naturligt på skyhelp, der havde mange glade kunder, og som samtidig tog et lavere gebyr for arbejdet, end de andre firmaer.

De lovede, at der ville være svar inden for 24 timer, og det holdt de, hvilket jeg var meget imponeret over. Da vi havde all-inclusive på ferien, så var det egentlig bare starten på opsparingen til den næste.