Et væghængt mirakel

Et væghængt mirakel

Hvis der er noget, der er besværligt, så er det at holde ordentligt rent omme bag ved toilettet. Der er stort set ikke noget plads, og jeg har mere end svært ved at komme ind og gøre det. Det har længe irriteret mig, for jeg er den praktiske type, der gerne vil kunne holde orden og holde alting pænt på den nemme måde. Da det WC alligevel sang på sidste vers, så vidste jeg allerede der, at jeg ville have et, der var væghængt, som erstatning.

En smuk og praktisk løsning

Men det er som så meget andet et rigtig stort marked. De findes i alle udformninger og faconer, i alle prislejer og i rigtig mange forskellige mærker. Jeg er ikke ligefrem specialist på det her område, men gennem Completvvs og deres blog har jeg fundet inspiration til, hvad jeg skal vælge. Jeg har kigget rigtig meget på blogs for at se, hvordan andre har valgt at indrette sig.

Om det blot er udskiftning af en enkelt del eller to, eller om det er den komplette renovering af hus og de forskellige rum, så er der muligheder på en blog som denne. Nogle ved præcis, hvad det er, de leder efter, hvilke mærker og designs, mens andre, der er som jeg, har kigget efter inspiration og andres anbefalinger, inden de har givet sig i kast med et projekt.

God læsning og god løsning

Jeg føler, at jeg har fået lov til at komme ind i andre menneskers hjem på denne måde. Jeg har kunnet se værelser, køkkener og bade blive til og efterfølgende blive brugt. Jeg har duftet til en steg i ovnen og lavendelolie i badet, og det er en hel unik oplevelse.

Det har samtidig givet mig inspiration til at få det indbyggede toilet, for det er stadig den løsning, jeg gerne vil have. Det er heller ikke så dyrt som forventet, og hvis leveringstiderne er så gode, som andre siger, så kan det projekt blive sat i værk i løbet af rigtig kort tid.

Desværre kan jeg kun dele et væghængt toilet med andre læsere, men jeg kan afsløre, at det er det værd. Det bliver rent og pænt, og designmæssigt synes jeg, de er rigtig flotte.