En ny tekande

En ny tekande

Når det gælder kaffe, har de fleste en kande, stempelkande og termokander, så kaffen kan nydes alle steder. Det skal være lige så med te. Er det bare en enkelt kop, så er det sjældent et problem, men er det til flere personer eller bare flere kopper til mig, så kræver det sin helt egen kande. Alle kan genkende en til te, men for mig må den gerne være autentisk og smuk. En fryd for øjet og for bordet.

En med blomster

Selvom te slet ikke er engelsk, så er et engelsk tebord lige mig. Og for mig er det også en fin blomstret kande, der gør hele forskellen. Og kager på stativ. Jeg ved ikke hvorfor, men det har sin egen charme, som jeg gerne vil have i mit hjem, når der er gæster på besøg. Derfor har jeg bestilt en sådan tekande på nettet, så jeg kan tage den stemning med hjem til mig.

Desuden har jeg bestilt en helt klassisk, orientalsk kande, der er mørk. Så er der til alle anledninger, og så er der altid en kande, der kan bruges, så jeg ikke hele tiden skal vaske op. Det vil jeg helst undgå, hvis jeg på nogen måde kan, for så sjovt er det ikke. Især ikke, når der bare skal en kande te til.

Smukke og dekorative

Der, hvor jeg køber al min te, der har jeg bestilt begge kander. De var pakket så fint ind, og der var ikke en skramme i dem. Det er ellers altid nemt at blive nervøs, når det er porcelæn, der skal sendes med posten. Men pakket forsvarligt kom de fint frem, og nu bruger jeg dem stort set hele tiden. Mine to nye, smukke tekander.