En helt ny verden af te

En helt ny verden af te

Jeg har tidligere tænkt, at te enten var de der triste breve fra supermarkedet eller de luksuriøse grønne og sorte sorter, der blev serveret lidt finere steder eller kun fandtes i en god tehandel. Men te er så meget mere, da det er et ord, der ikke kun dækker over klassisk te fra teplanten, men rigtig mange andre varme drikke, der laves på blade eller rødder.

En verden af varme drikke

I Nordafrika og Mellemøsten afsluttes mange måltider med myntete. Den forfriskende smag gør rigtig godt i den varme, der er i de områder, og det er en smag, der passer til deres køkkener.

I serien Matador ser vi, hvordan Katrine laver sit eget af æbleblade under krigen, hvor intet andet kan skaffes, og hun er faktisk tilfreds med resultatet.

Og i Sydafrika drikker de noget, der hedder rooibos. En rød te, der smager helt fantastisk, og som jeg er blevet helt pjattet med. Men det er også noget, jeg vil have i den bedst mulige kvalitet, for alle typer af te skal være i en god kvalitet. Det gør det så meget bedre at drikke, det smager bedre, det dufter bedre, og det ser bedre ud.

Jeg finder al min te på nettet

Den bedste kvalitet af te køber jeg hos https://www.carstensens-tehandel.dk/te-the/rooibos.html. Det bliver ikke bedre, hvad angår kvalitet. Desuden er der priser, der gør det hele værd. Der er nemlig ikke noget bedre end te i en rigtig god kvalitet.

Med rooibos i en god kvalitet får du ikke kun det gode produkt, men den har samtidig en dybrød farve, som er noget helt særligt. Det er så smukt, og duften er helt mageløs. Det gør noget helt særligt at servere den slags te i en hvid kop eller et højt glas, hvor farven kommer helt til sin ret.