Det runger ikke længere i spisestuen

Det runger ikke længere i spisestuen

Der er fordele og ulemper ved at flytte ind i en ældre bygning. Fordelene er hel sikkert størst, og jeg er bjergtaget af den charme og sjæl, der er i hele huset. Men det frustrerende kan være, at det ikke er indrettet med moderne øjne, og det giver nogle udfordringer. De fleste kan nemt klares, men det var svært at leve med den larm, der var i spisestuen. Det rungede rigtig meget, og det gjorde, vi ikke havde lyst til at bruge rummet, men altid spiste i køkkenet eller dagligstuen.

Der er løsninger til den værste larm

Jeg blev derfor rigtig glad, da jeg fandt ud af, at du kan få særlige billeder til væggene, der kan dæmpe lyden. På den måde skal der ikke ændres på væggene eller noget som helst andet, og det er derfor lettere end så mange andre løsninger. Det er også en billigere løsning end alle dem, de forskellige håndværkere kom med.

Det bedste ved denne løsning er dog, at det er muligt selv at vælge de motiver, der skal på billederne. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når du får lavet dine akustik billeder hos de bedste, der findes derude. Nu pryder billeder af børnene stuen, og de dæmper al støjen.

Ingen vil gætte, hvad de er for billeder

Jeg vidste ikke helt, hvad jeg forventede, men det var i hvert ikke så flotte billeder. Jeg troede, der var en fejl, og at det bare var almindelige billeder, der var blevet tilsendt. Jeg hængte dem op, og det var ikke bare almindelige billeder. Det er virkelig lydbilleder. Så nu er det ingen sag at spise middag sammen og have masser af gæster. Det er nemt at føre en samtale, for lyden dæmpes helt perfekt.

Det er den bedste løsning, jeg overhovedet kunne forestille mig, og jeg kan kun anbefale den.