Det perfekte efterårsoutfit fra inderst til yderst

Det perfekte efterårsoutfit fra inderst til yderst

Efteråret har ramt os, og det betyder, at vi ikke længere kan rende rundt i korte nederdele og bikinitoppe. Vejret er nemlig blevet en del koldere, og det både regner og blæser mere end før. Derfor er det perfekte outfit ikke længere et par shorts, en top og en bikini under det hele. I stedet er det et helt andet outfit, der er det rigtige for denne årstid. Vi giver dig her i artiklen et par gode tips og tricks til, hvordan du skaber det perfekte efterårsoutfit fra inderst til yderst. Det flotte outfit afhænger nemlig af en god base.

Inderst

Som nævnt er en god base altafgørende for, om outfittet i sidste ende fungerer. Derfor er undertøjet utroligt vigtigt. Der findes et hav af forskellige muligheder, når det kommer til undertøj og lingeri. Til efterårsoutfittet er det muligt at bruge noget af det mere komfortable undertøj, eftersom du ikke skal vise særlig meget hud – modsat om sommeren. Anita bh er en af dem, der skaber utrolig god komfort. Du kan finde et udvalg her.

Yderst

Når du har fundet en god base, skal du til at klæde dig ordentligt på. Hvad du helt præcis skal vælge at tage på, afhænger meget af, hvilket vejr det er den pågældende dag. Sørg derfor for at tjekke vejrudsigten. Hvis vejret ikke bliver alt for koldt, er en T-shirt at foretrække, og så kan du altid toppe den med en blazer eller en cardigan. Hvis det er lidt koldere i vejret, er det en god ide at finde den langærmede eller strikken frem. Regner det helt vildt og tåbeligt, kommer ud ikke udenom, at du skal have regnjakken på som det sidste lag.

Det ekstra

Sidst, men ikke mindst, må du ikke glemme sådan noget som accessoires. Top outfittet med noget som et lækkert bælte, et tørklæde eller noget helt tredje. Du skal tage det på, som bedst fremhæver dit outfit.