Det er årets største fest

Det er årets største fest

Vi har altid en sjov julefrokost, og det er noget, som alle vore medarbejdere og kunder ser frem til hvert år. Men sidste år skulle vi for første gang holde det ud af huset, for vi havde ikke længere nogen kantine, den var under ombygning, så vi ledte med lys og lygte efter et sted til en firmajulefrokost Århus, og det skulle vise sig, at det ikke var så let at finde, som vi troede.

Mange at vælge mellem

Der var mange, som tilbød firmajulefrokoster, men der var også mange steder, som var bookede, eller som ikke lige levede op til det, som vi gerne ville have.

Vi snakkede med flere, men det var ikke lige det som vi søgte, men så kom en af vores studerende og sagde, at hans gymnasieklasse holdt deres det samme sted hvert år, og de havde altid været meget tilfredse.

Vi kiggede lidt på deres menu og på det, som de andre kunder havde skrevet om dem og så en lang snak med deres kundeservice, for vi kom trods alt 46 medarbejdere, og det skulle gerne være sådan, der var noget for alle.

De er professionelle

Dem, vi snakkede med i kundeservice, var professionelle, venlige og yderst kompetente, så vi besluttede derefter, at vi ville holde vores julefrokost hos dem, og det kom vi bestemt ikke til at fortryde. 

Vi har allerede booket vores julefrokost til næste år, for vi holder den ikke længere i huset, for den mad, betjening og den fantastiske atmosfære, som der var skabt for os den aften, er ikke noget, som vi kan gøre selv. Det er imponerende, som de simpelthen gjorde alt rigtigt, og de gav os den mest perfekte julefrokost nogensinde.

Vi fik det hele til en pris, som på ingen måde stod mål i forhold til det, som vi fik, men vi er tilfredse og glade, og vi ses til december.