Den praktiske efterårsgarderobe

Den praktiske efterårsgarderobe

Efteråret er godt i gang, og derfor er det ved at være på tide at få sat efterårsgarderoben på rette kurs. En ting er lækre og smarte ting til efteråret, men man må endelig ikke glemme det praktiske, hvilket der er rigtig mange, der har en tendens til. Man vil uden tvivl komme til at fortryde det, hvis man glemmer at inddrage det praktiske i sin efterårsgarderobe, da man enten vil ende med at blive kold, våd eller begge dele, hvis man undlader det. Derfor kan du læse med i det følgende og finde inspiration til, hvilke praktiske dele der skal være en del af din garderobe her hen over efteråret.

En god overgangsjakke

Det allerførste, som du skal på jagt efter til din efterårsgarderobe, er jakker. Efteråret er nemlig lig med jakker, og det er ikke bare én jakke, men flere. Det er koldt på denne årstid, men det er ikke det eneste, det er. Det er nemlig også yderst regnfuldt. Du skal altså både have fat i en tyk jakke, der passer til de meget kolde dage, en virkelig god regnjakke til de mange dage, hvor det styrter ned i efteråret, og så skal du også sørge for at anskaffe dig en overgangsjakke – det er ikke alle efterårsdage, der er meget kolde og grå, og det er disse dage, hvor du får brug for en overgangsjakke. Et eksempel på en overgangsjakke kunne være en læderjakke eller lignende. Disse typer jakker er nemlig hverken for kolde eller for varme på de gode efterårsdage.

Sko der kan tåle lidt af hvert

Foruden et hav af gode jakker, skal du også sørge for at have en mark af gode sko. Støvler er uden tvivl det par, der er det mest essentielle. Dog skal du både sørge for at have et par pæne, varme og vandtætte af slagsen. Nogle støvler kan opfylde flere af kravene, men nogle gange bliver du nødt til at købe tre forskellige par. Foruden støvler er sneakers også en god ide. Et par høje hæle er også et must, da der helt sikkert nok skal komme fester eller andre lignende arrangementer.

Hvis du er i tvivl om, hvilke sko du skal vælge inden for de forskellige typer, kan du søge hjælp på Tønderskos blog http://design-sko.dk. Her finder du masser af inspiration til lækre sko, der passer perfekt til den mode og stil, der hersker lige nu. Bloggen bliver jævnligt opdateret, så du altid er med på det nyeste af det nyeste, og du skal derfor ikke være bekymret for ikke at være moderigtig, hvis du lytter til bloggens råd.