Bondegårdsferie – i Italien

Italien er solmodne tomater, det er pasta, det er rødvin, og det er oliven. Det er alt det, du kan få i restauranter og i supermarkeder, men Italien er mere end bare det. Det er nemlig så meget mere autentisk, end det du finder herhjemme. Det bliver endnu mere ægte, når du kan komme helt tæt på, og det kan du i Toscana, hvor de lokale åbner dørene for dig og din familie.

En anden form for turisme

Nogen elsker at tage på resort og slappe af ved poolen i et par uger. Men det giver ikke en idé om lokal kolorit på nogen måde. Du kan rejse til et land, men aldrig opleve selve landet og befolkningen, og på den måde kan du lige så godt blive hjemme. Hvis du i stedet gerne vil have en oplevelse for livet, så er en feriebolig og oplevelsen, de lokale giver dig, den perfekte ferie. Én du vil vende tilbage til år efter år.

Det er noget helt andet, end landbruget er her. Det er citroner, du kan plukke direkte fra træerne, og det italienske køkken er, som det skal være. Der er en pastatype til hver ret, og der er lokale specialiteter, der er fantastiske, men aldrig bliver mere end lokale. Med agriturismo toscana er det, den oplevelse du får.

Det er vin til maden

Og hjertevarme. I bliver en del af familien, mens I samtidig holder ferie, og der er tid til at hygge og spise god mad sammen med jeres værter. Der er ikke en bedre måde at opleve verden på end gennem deres øjne, og samtidig har I jeres helt egen feriebolig, hvor I kan slappe af, nyde tilværelse og holde ferie, for det gælder samtidig om at slappe af og holde helt fri. Sæt farten ned i Toscana.