Beachflag som banner til firmafest

Beachflag som banner til firmafest

Jeg har for nylig arrangeret en firmafest for min virksomhed. Denne firmafest indebar, at jeg havde brug for en form for banner, og her fik jeg idéen med beachflag. Beachflag er nemlig en anderledes form for tryksag, der virker mindre kedelig og ordinær – men som samtidig virker yderst professionel. Jeg skrev rundt til forskellige udbydere af tryksager i form af beachflag, hvor jeg informerede om mine ønsker i forhold til mål, pris og kvalitet. Selvom det blot var til en firmafest, ønskede jeg nemlig alligevel tryk i god kvalitet. Jeg endte med at lægge min ordre her, hvor der var et stort udvalg af beachflag i topkvalitet.

 

Flot tryk og alternativ formidling

Førhen har jeg aldrig overvejet at anvende beachflag til at formidle mine tryksager. Dog er der ingen tvivl om, at jeg vil gemme disse beachflag til andre begivenheder. Trykkene derpå er særdeles flotte, og dette gør, at de ligeledes vil gøre sig bemærkelsesværdige til messer og ude foran vores virksomhed. Det er nemlig muligt at placere disse flag både indendørs og udendørs, hvilket giver mig en masse muligheder. Derudover får man også mange muligheder, når det kommer til beachflag-designs. Farver, opsætning, skrifttype, billeder og tekst kan alt sammen personificeres. På denne måde kan man nemt købe beachflag til diverse lejligheder, så de er tilpasset dertil.

 

Solide skruefødder gør beachflag holdbare

Min første tanke omkring beachflag var, at det var en uholdbar løsning. Jeg havde en forestilling om, at flagene ville vælte, hvis de blot fik et lille puf eller vindpust. Dette er dog slet ikke virkeligheden, da beachflag har solide skruefødder. Af denne grund skal jeg slet ikke bekymre mig om, hvorvidt flagene vil blive stående eller ej. De står solidt placeret på jorden, og dette er ligeledes med til, at jeg fremover vil anvende denne form for banner andetsteds.