Bare det, at du læser

Bare det, at du læser

Jeg kan forsikre dig om, at bogen altid er bedre end filmen eller serien. Der er så mange flere detaljer med i en bog, som aldrig kan fanges på det store lærred, lige meget hvordan. Desuden ødelægger film og serier tit enten min idé om, hvordan personerne ser ud, taler og bevæger sig, eller også er der passager, der ikke er med eller bare kommer til at fylde alt for meget i en filmatisering. Det sagt kan jeg sagtens nyde både film og serier, men jeg foretrækker bøgernes verden til hver en tid.

Jeg læser også alle steder, det er muligt

Hvilket det er, efter e-bøger er blevet en del af min hverdag. Det er mere behageligt at læse på en skærm, end jeg havde troet, og jeg er blevet helt vild med det efterhånden. Ingen undrer sig over at man sidder med næsen begravet i telefonen, og hvor mange bruger sociale medier, så læser jeg bøger. Jeg skal have historier og eventyr, og der må gerne være kærlighed som det bærende element. Ved at være online, så finder jeg nemt noget nyt, jeg gerne vil have at læse i, og jeg er altid på forkant med kommende udgivelser. Der er desuden kun et sted, jeg finder mit læsestof.

Jeg er mere end tilfreds

Der er ingen grund til at sprede sine interesser ud, når der er et sted, der har det hele, hvor det hele er organiseret perfekt, og hvor der bare er et stort udvalg af gode bøger. Jeg har det som et barn i en slikbutik, når jeg køber bøger, og jeg glemmer alt om tid og sted. På helt samme måde, som når jeg læser. For mig er det den mest givende hobby, man kan forestille sig, og jeg kan ikke forestille mig et liv, der ikke involverer læsning.